Til forsiden

Om tjenesten

I takt med at samfunnet åpner igjen skal vi tilbake til en hverdag på den fysiske arbeidsplassen. For å gjøre denne overgangen enklere har vi i Overvinne sammen med If og Vertikal Helse utviklet selvhjelpsplattformen "Tilbake til arbeidsplassen".

Hvem vi er

Vi i Overvinne er eksperter med høy kompetanse innen psykisk helse og teknologi. Vi ønsker å skape åpenhet rundt psykiske vansker og gjøre psykologisk helsehjelp lett tilgjengelig gjennom digitale løsninger, slik at du har frihet til å leve det livet du ønsker. Selskapet SuperEgo AS står bak Overvinne.

Les mer om SuperEgo AS

Overvinne for helseforsikringskunder av If og Vertikal Helse

Når du har person- eller helseforsikring hos If eller Vertikal Helse, får du automatisk medlemskap hos Overvinne. Da får du tilgang til Overvinne app som fungerer som en psykolog i lomma. Overvinne app inneholder et digitalt selvhjelpsprogram, bestående av korte videoer, lydfiler, stemningsrapporter og artikler. Programmet er utviklet av psykologer. Appen kan gjøre det enklere å ta det første steget. Man gjennomgår et behandlingsløp i eget tempo og appen tilpasser seg til dine følelsesmessige behov. Med Overvinne får du hjelp når og hvor du vil.

Les mer om OvervinneFor kunder av Vertikal HelseFor kunder av If forsikring

Til forsiden